tilmeld link

Nyeste Links & Hjemmesider i Danmark

Her kan du finde de nyeste hjemmesider som er tilmeldt vores indeks gratis. Der vil ske en opdatering næsten dagligt så du kan altid finde gode friske links her på siden.

- Har du selv en hjemmeside eller kender til en god en, så tilmeld den gratis nu!
- Gå til side 2 af nyeste hjemmesider

RSS på Nyeste Links
Hanstholm Køkken A/S

Hanstholm Køkken A/S

Køkkenet spiller i dag en større rolle i hjemmet. Det er her familie og venner samles, når maden skal tilberedes, spises og ofte er det familiens store fællesrum, hvor man hygger sig sammen.
Derfor er det vigtigt, at køkkenet indrettes med materialer, funktionalitet og stil der passer til familien.
Hanstholm Køkken producerer køkkener med udgangspunkt i stolte, danske håndværkstraditioner, der har vist sig stærke og holdbare gennem tiderne.
Vores tømrere og snedkere arbejder kun med m.

Kategori: Bolig » Køkken
Tilføjet d. 22-02-2017 11:57:36
ClimaCare ApS

ClimaCare ApS

ClimaCare Aps er et mindre firma i kraftig vækst, der sælger, monterer og servicerer klimavenlige løsninger som solcelleanlæg, dansk producerede solvarmeanlæg samt LED belysning (Online).
Vi laver nøglefærdige specialløsninger i totalentreprise til en fast pris og til den aftalte tid i hele Danmark. Vores produkter bliver leveret fra tætte samarbejdspartnere. Har vores kunder brug for levering og montering af en helt specifik løsning, kan vi også stå for rådgivningen og projekteringen af dett.

Kategori: Bolig » Alternativ Energi
Tilføjet d. 22-02-2017 11:56:31
LandSyd I/S - Landinspektører i Syddanmark

LandSyd I/S - Landinspektører i Syddanmark

Landsyd I/S tilbyder landinspektørydelser indenfor alle fagområder. Landsyd beskæftiger 65 medarbejdere fordelt på kontorer i 8 byer i Syddanmark og Midtjylland.
Vi yder bistand til mange forskellige brancher og virksomheder: Advokater Arkitekter Bygherrer Entreprenører Ejendomsmæglere Grundejere Ingeniører Kommuner og andre offentlige virksomheder Landmænd LedningsejerHos Landsyd I/S er faglighed, troværdighed, kvalitet og service nøgleordene til den service vi .

Kategori: Erhverv » Konsulent
Tilføjet d. 22-02-2017 11:55:16
Biludlejning - Yellowcar

Biludlejning - Yellowcar

Yellowcar Biludlejning er en dansk virksomhed, der fungere som bindeled mellem biludlejningsvirksomheder, og kunder der søger lejebiler. I vores database finder du en lang række virksomheder, hvor det er muligt at leje en bil.
Uanset om du skal leje bil i København, Aalborg, Gedser eller Skagen, så er Yellowcar Biludlejning er godt sted at starte. Du kan forespørge på biler direkte via vores hjemmeside.

Kategori: Motor & Transport » Biludlejning
Tilføjet d. 22-02-2017 11:54:31
Greenline - El-artikler til tiden

Greenline - El-artikler til tiden

Alt i elartikler med over 25 års erfaring, har du altid mulighed spørge os til råds og vi vil komme med kompetent rådgivning. Du kan også besøge os på facebook. Vi kan levere fra dag til dag da vi har eget lager og butik. Vores levering er i øvrigt også gratis. Kig forbi vores webshop og se om vi kan hjælpe dig med dine nye elartikler..

Kategori: Online Handel » Elektronik
Tilføjet d. 22-02-2017 11:53:27
cavalierNET

cavalierNET

cavalierNET er dedikeret til hunderacen Cavalier King Charles Spaniel. Som glade cavalier-ejere manglede vi et sted på internettet, hvor vi kunne møde andre cavalier-ejere og drøfte emner, som er specifikke for cavalieren. Derfor blev cavalierNET til, og vi håber, I vil være med til at gøre cavalierNET til et aktivt sted på nettet..

Kategori: Dyr & Natur » Hunde
Tilføjet d. 17-02-2017 14:25:18
Lisbeth Sahl Billedkunst og blog

Lisbeth Sahl Billedkunst og blog

Kig forbi billedkunster Lisbeth Sahls farverige univers. Lisbeth Sahl har i flere år været tilknyttet Kunstskolen Spektrum og har udstillet på flere censurerede udstillinger. På siden finder du både en masse af hendes malerier samt en blog..

Kategori: Kunst & Kultur » Kunstnere
Tilføjet d. 17-02-2017 14:24:12
Teleone

Teleone

Hos Teleone på vesterbrogade i københavn V - Kan du få repararet din iPhone 3G, 3GS eller iPhone 4 til konkurencedygtige priser hvor kvaliteten og servicen er i top, da vi har specialiseret os i iPhones kan vi tilbyde vores kunder en service som man ikke får andre steder når det drejer sig om iPhone reparation.
De fleste reparationer tager ca. 30 min.Vi laver alt fra smadret glas på en iPhone til vandskader.
Hos Teleone kan du også købe dine iPhone reservedele online og fixe din iphone se.

Kategori: Online Handel » Elektronik
Tilføjet d. 17-02-2017 14:22:09
Guldsmed Keld Olsen Ole Lynggaard Sweet Drops

Guldsmed Keld Olsen Ole Lynggaard Sweet Drops

Keld Olsens webshop har rigtig mange forskellige smykker, ure og lignende. På webshoppen kan man finde både Keld Olsens egne produkter men også kendte mærker som Georg Jensen, Gerstner, Pandora, Troldekugler og Ole Lynggaard.
Udover webshoppen har Keld Olsen også to fysiske butikker på Amagerbrogade nummer 57 og 128. Siden 2005 har virksomheden været drevet af Keld Olsens datter..

Kategori: Erhverv » Smykker & Ure
Tilføjet d. 17-02-2017 14:18:26
Zoneterapi-Tina

Zoneterapi-Tina

Zoneterapi har en afslappende effekt på kroppen. Derfor er zoneterapi et oplagt valg til at få afstresset kroppen på. Jeg tilbyder afslappende zoneterapi, samt massage, i Holbæk området; samt Tølløse.
Din krop fortjener kun det bedste, og derfor anbefaler jeg zoneterapi eller massage, som aflast til den travle dagligdag..

Kategori: Helse » Zoneterapi & Massage
Tilføjet d. 17-02-2017 14:04:40
Dalgaard-IT

Dalgaard-IT

Salg af computere, hardware, printere og forbrugsstoffer. Vi reparerer desuden computere.
Skal du bruge en ny computer bygger vi den til dig - mærket er EverCom. Lasertonere og blækpatroner til ALLE printere..

Kategori: Online Handel » Computer & IT
Tilføjet d. 17-02-2017 14:03:29
Delfin Stilladser i Rødovre

Delfin Stilladser i Rødovre

Delfin Stilladser i Rødovre er en lille men stabil virksomhed, som i flere år har leveret totalløsninger inden for stilladser til firmaer rundt omkring i landet. Vi klarer alle opgaver uden problemer, så kig ind på vores hjemmeside hvis du synes det lyder fornuftigt..

Kategori: Erhverv » Udlejning
Tilføjet d. 17-02-2017 14:01:37
Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S

Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S

Hos Tømrerfirmaet Henrik Kristoffersen A/S er det kun fantasien der sætter grænser når du skal have bygget til, bygget om eller renoveret. Vi tilbyder kvalitetsorienteret håndværk til gode priser, og vil du vide mere om dette så kig ind forbi vores hjemmeside..

Kategori: Bolig » Håndværkere
Tilføjet d. 17-02-2017 14:00:46
Tg-tag

Tg-tag

Hos Tg-tag.com klarer vi alt inden for mærkningsopgaver! vi klarer både tag af skilte, læserskæring, plombering, tag af skilte, mærkning af rør og kabler og meget mere! Hos Tg-tag benytter vi en helt speciel lasermaskine, som også kan købes på vores hjemmeside, hvis tag er noget der bliver brugt ofte i jeres virksomhed.
Så kontakt Tg-tag.com - Vi klarer alt inden for mærkningsopgaver!.

Kategori: Erhverv » Diverse
Tilføjet d. 17-02-2017 14:00:06
Fyns Kran Udstyr - test og service af løftegrej, kraner, taljer og krananlæg

Fyns Kran Udstyr - test og service af løftegrej, kraner, taljer og krananlæg

Fyns Kran Udstyr udfører lovpligtige eftersyn af krananlæg, løftegrej og vakuumanlæg af enhver art.
Ethvert eftersyn afsluttes med, at alt godkendt løftegrej forsynes med belastningsskilte eller farvekoder, ligesom der umiddelbart efter testen, udskrives certifikater fra testvognens IT-system.
Vi har idag branchens største vognpark af test- og servicevogne, som opererer i hele Danmark ud fra vores afdelinger rundt i landet..

Kategori: Erhverv » Industri & Produktion
Tilføjet d. 15-02-2017 19:33:13
Enkeltmandsbogholderiet

Enkeltmandsbogholderiet

Outsourcing af din bogføring, Fast timepris, Du betaler kun for udført arbejde,Vi kan varetage alle de dine bogføringsopgaver.
Du skal ikke længere bekymre dig om sene timer med bogføring, regnskab, moms eller selvangivelse..

Kategori: Erhverv » Regnskab
Tilføjet d. 15-02-2017 19:18:13
3m Telemarketing - Alt i telemarketing løsninger

3m Telemarketing - Alt i telemarketing løsninger

3M Telemarketing er en ny virksomhed med speciale i mødebooking og anden telemarketing. Vi er baseret i Cebu City på Filippinerne og kan derfor tilbyde telemarketing løsninger til under de generelle danske markedspriser.

Vi har over 8 års erfaring fra branchen, så vi har den nødvendige viden og erfaring til at skaffe gode møder til vores kunder på b2b-markedet..

Kategori: Erhverv » Reklame & Marketing
Tilføjet d. 15-02-2017 19:17:25
Telesvar

Telesvar

Telefonpasning for mindre og mellemstore erhverv. Telefonpasning 50 timer om ugen. Åbent fra 07.00 til 17.00.
Vi passer firma telefonen så du kan gøre det du er bedst til. 16 års erfaring i telemarketing branchen..

Kategori: Erhverv » Telefoni
Tilføjet d. 15-02-2017 19:09:38
Carlo Garn

Carlo Garn

Vi designer vinreoler og sælger vinreoler til hele Europa. Vinreolerne kan købes i størrelsen 12-90 flasker hos vores forhandlere eller via forhandlernes netbutikker.

Der ud over indretter vi vinrum/vinkældre for private, erhverv, barer, caféer, hoteller og restauranter i samarbejde med arkitekter og indretningskonsulenter.
Designede møbler med tanke på miljøet. Inspiration og ergonomi er hentet i de sydlandske vinmarker og bragt til Danmark..

Kategori: Bolig » Indretning
Tilføjet d. 15-02-2017 19:08:06
Gårdhave

Gårdhave

Hos Anlægsgartner Jesper Schmidt ApS opfylder vi alle ønsker du skulle have når det gælder din have.

Vi anlægger fliser, trapper, bassiner og meget mere, og skulle du ønske at gøre tingene selv, så har vores udstilling altid åbent.
Så kig ind på vores hjemmeside og se mere..

Kategori: Bolig » Haven
Tilføjet d. 15-02-2017 19:06:32
Pillestoker.dk

Pillestoker.dk

Pillestoker.dk har specialiseret sig i salg af pillefyr og reservedele til pillefyr.Vi sælger tilbehør som skorstene, silo, pumper osv.Vi yder service på pillefyr af følgende fabrikat:Woody, Scotte, Pellx, PB20 KMP PX21.

Kategori: Bolig » Opvarmning
Tilføjet d. 12-02-2017 23:01:36
Arkitekt & Tegnestue i København

Arkitekt & Tegnestue i København TopLink

Pro Visual er ejet af arkitekten Niels Østergaard, der har sin tegnestue i København.
Niels har arbejdet som arkitekt i mange år, og har erfaring indenfor alt fra store kommunale byggeprojekter til små private ombygninger og nybyggerier.
Pro Visual sætter en stor ære i at være meget personlige overfor deres kunder. Alle planer kan visualiseres både i hånden og digitalt af Niels selv.

Vi er en tegnestue der er med dig hele vejen. Vores arbejder starter med dine drømme om en ny tilbyg.

Kategori: Bolig » Arkitekter
Tilføjet d. 11-02-2017 13:44:07
Billige Fælge og Dæk hos fælgbutikken.dk

Billige Fælge og Dæk hos fælgbutikken.dk TopLink

Fælgbutikken.dk er en af Danmarks største importører af dæk og fælge. Vi har mere en 10.000 alufælge på lager og kan skaffe næsten alt hvad du kunne tænke dig.
Vi har mange specialdesignede serier du ikke finder andre steder, og har direkte kontakt til producenten, så vi kan hjælpe dig med særlige ønsker.

De dæk du monterer på din bil er bilens eneste kontakt til vejbanen, og betegnes derfor som en af de mest afgørende udstyr for din og din bils sikkerhed. Skal dine bremser fungerer ko.

Kategori: Motor & Transport » Fælge & Dæk
Tilføjet d. 11-02-2017 13:43:55
Byens Dyreklink /v Camilla Agger

Byens Dyreklink /v Camilla Agger

Hos Byens Dyreklinik lever vi op til gældende krav. Der er en del kundskaber og færdigheder en dyrlæge bør være i besiddelse af, herunder tekniske, forretningsmæssige, finansielle og kommunikative evner.
De tekniske evner er dem dyrlægen meget gerne skal have tilegnet sig under uddannelsen og udgør bl.a. auskultation (at lytte til de indre organer gennem et stetoskop), palpation, venepunktur osv. Forretnings- og finansielle kvalifikatioener omfatter udvikling af et budget, udarbejdelse af en.

Kategori: Dyr & Natur » Dyrlæge
Tilføjet d. 27-01-2017 13:40:06
Tandrensning Skanderborg

Tandrensning Skanderborg

På Østergaards Dyrehospital finder du en flok kompetente og ansvarlige medarbejdere, der alle er ligeså glade for dyr som for mennesker. Vi har mulighed for at give dine dyr den bedste behandling, altid, og dette kan du læse vidt og bred om på vores hjemmeside..

Kategori: Dyr & Natur » Dyrlæge
Tilføjet d. 27-01-2017 13:35:15
Portshoppen.dk

Portshoppen.dk

Onlineshop med salg af garageporte og automatik til porte og låger.
Webshoppen er for GØR DET SELV og professionelle håndværkere.

Vippeporte, hejseporte og hoveddøre. Hörmann produkter - Din sikkerhed for kvalitet..

Kategori: Online Handel » Hus & Have
Tilføjet d. 09-01-2017 12:47:00
Bcare - Klinik for sundhed & forebyggelse

Bcare - Klinik for sundhed & forebyggelse

Bcares sundhedspolitik har fokus på korte og intense behandlingsforløb.
Vi kombinere flere behandlingsmetoder, hvilket betyder at du oftest hurtigt opnår effektiv lindring af generne. Du vil altid få relevant vejledning i korrekte arbejdsstillinger, øvelser tilpasset skaden og vejledning i forebyggelse.

Vi behandler akutte opstådede gener i bevægeapperatet og derfor er ventetiden kun 1-3 dage udenfor ferie m.v.Kan vi ikke lindre dine symptomer, er vi altid behjælpelige med at henvise .

Kategori: Helse » Akupunktur
Tilføjet d. 04-01-2017 16:45:09
Chilisauce fra mild til hot - opskrifter

Chilisauce fra mild til hot - opskrifter

Her er en side omkring chili og det du kan bruge chili til i dagligdagen - specielt saucer som titlen antyder :)
Jeg elsker chili og dyrker mine egne i drivhuset, haven og i vindueskarmen. I Danmark har vi rig mulighed for at dyrke denne skønne plante der udover at give mange gode chili også ser skøn ud - en sand pryd plante der væksler mellem blosmter og frugter.

Jeg deler nogen af de opskrifter på chilisauce jeg selv laver og dem jeg kan finde ud på nettet, der virker som om de har b.

Kategori: Hobby & Fritid » Opskrifter
Tilføjet d. 21-12-2016 13:40:02
Gode kvalitets links fra Danmark

Gode kvalitets links fra Danmark TopLink

Cremen af Danmark indenfor gode links kan findes på denne side - vi går højt op i kvaliteten af de hjemmesider vi linker til og tager kun de bedste med.
Alle kan gratis prøve at blive optaget i kataloget, der kræver en god hjemmeside, en helt unik beskrivelse ved tilmeldingen.

Vi tilbyder dig og dit firma en god placering i vores katalog og kan give dig hvor der er mulighed for Google Maps, Rss Feed, Youtube video og meget meget mere.
Det er naturligvis gratis at komme med i kata.

Kategori: EDB & Internet » Link Samlinger
Tilføjet d. 21-12-2016 13:39:51
Gorilla Flyt

Gorilla Flyt

Hos Gorilla Flyt behøver du aldrig være i nervøs for at overlade din ting i hænderne på fremmede. Vi tager os godt og sikkert af dit indbo, og sørger altid for at tingene når frem til aftalt tid. Vil du vide mere om vores lille flyttefirma så kig ind på vores hjemmeside..

Kategori: Erhverv » Transport
Tilføjet d. 18-12-2016 17:45:46