Til forsiden af Danskelinks.dk

co2 neutral Samling af gode danske kvalitets
hjemmesider i mange kategorier
Redaktør godkendelse. Opdateres dagligt

 

Hvad er Paypal

Hvad er Paypal?PayPal.com - en internetbank med over 100 millioner brugere. PayPal

PayPal.com fungerer som en internetbank til at modtage og sende penge over internettet. PayPal der ejes af eBay har i dag over 100 millioner brugere, og der kommer mange tusinde nye kunder til hver eneste dag. Idag benytter over 4 millioner internetbaseret virksomheder denne service som betalingsmetode.

Via PayPal kan private og virksomheder nemt og hurtigt tilbyde sine handlende at betale med kreditkort med sin konto hos PayPal via sikre servere. Du kan derved nemt modtage kort som Visa , Mastercard , Maestro , Amex .

Ønsker du selv at have en konto hos PayPal.com?
For at oprette en konto hos PayPal.com skal du være over 18 år og have et Visa eller MasterCard.
Det koster et gebyr på $1.95 at åbne en konto, men de gives tilbage når du modtager din første transaktion. Desuden betaler du et mindre gebyr pr handel, for at de sikre en ordentlig og sikker transaktion.

Når du er inde på din konto er siderne krypteret, så den kun kan ses af dig. Som grundregel skal du altid sikre dig at hjemmeside adressen til Paypal starter med https:// Bemærk at der er kommet et s på den normale http://. S står for secure. (Sikker Server).

Har du din egen hjemmeside kan du begynde at modtage online betalinger idag!
Det er normalt en lang proces at få kreditkort betalinger på sin egen hjemmeside, men med PayPal er det super nemt. Man opretter sin konto og kan med det samme bygge sine betalingsfunktioner.
Man har mulighed for bla. at lave donation på sin hjemmeside, eller man kan tilknytte det til sin Webshop og modtage normale betalinger pr. ydelse. Du kan desuden benytte emails til at indsætte din PayPal betalingslink og detaljer i.

Når du har din egen konto, kan du nemt overføre penge mellem de andre 100 millioner brugere på verdensplan. Det gør det nemt hvis man handler meget på nettet.

Mine oplevelser med PayPal
Jeg har brugt PayPal siden marts 2006 og er fuldt ud tilfreds med deres system og måden betalinger fungerer på.
Jeg syntes måske det var lidt tricky i starten at få lavet mine betalingsknapper, men efter et par forsøg har det da lykkedes mig at få lavet noget som virker fint både for mig og de kunder som benytter denne betalingsmåde.

Bemærk at der er flere som mener at PayPal også har sine dårlige sider og at sikkerheden ikke lever op til de vi er vant til fra fx. PBS og banker generelt i Danmark. Søg fx efter Paypal på Google og du vil kunne finde sider med folk som har haft problemer af forskellig art. Brug af Paypal må være op til hver enkelt.

Er Paypal sikkert at bruge?
Jeg kan kun tale af egne erfaringer, og for mig virker Paypal sikkert. Handler du med nogle på nettet og ikke modtager din vare/ydelse kan du klage via Paypal og derved få refunderet dine penge. Skulle du ikke have held med det, er der på dansk grund tidligere givet medhold til en forbruger af Forbrugerombudsmanden, om egen bank skulle refunderer beløbet på lige fod med den sikkerhed du kender fra dit dankort og PBS, hvis man ikke modtager den vare/ydelse man har betalt for.


Jeg har oprettet en forum tråd til Paypal så generelle spørgsmål kan deles med andre

Jeg modtager jævnligt emails fra jer omkring brug af PayPal, og har nu besluttet at oprette en speciel tråd i mit forum til dette, så andre kan få gavn af de spørgsmål der måtte være. Du kan her finde PayPal tråden.
Så har du et spørgsmål eller oplevelser vedr. PayPal så opret en bruger og del med alle andre fremtidigt. Tak.

Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks
© 2005-2021 Danske Links
udviklet af Koala Designs | Vi bruger Cookies