tilmeld link

Gode Råd

Gode råd til ejere af websites:

Målet for enhver som har en hjemmeside på nettet, er at få så mange relevante besøgende som muligt hver dag.
Udover at præsentere et emne eller sag, som andre mennesker kan have gavn af, skal der arbejdes rigtig meget for at få det antal besøgende som tit ønskes, da ens hjemmeside nemt drukner i mængden. Derfor er man nødt til at finde på måder som gør hjemmesiden mere synlig.
Den nemme løsning er at investere i en masse marketing som radio/tv/net reklamer, men da det ikke er alle som har et million budget til PR, må der arbejdes lidt for det.
Her vil vi dele et par tips med jer:

Tilmelding til diverse søgemaskiner er meget vigtigt for at få succes. Undersøgelser viser, at over 90% af Internetsurferne bruger en søgemaskine for at komme videre i deres færden på nettet. Derfor er det særdeles vigtigt, at din hjemmeside dukker op blandt søgeresultaterne, på søgeord som ligger nær dit emne i søgemaskiner som Google eller Yahoo.

Tilmeld dit link til:

 1. Linkindeks, portaler og kataloger (Directories).
  Er websider i stil med DanskeLinks.dk. Her skal du tilføje dit link til de gode af slagsen - dvs. steder der har redaktionelt godkendelsessystem! Der findes et hav af dårlige ud ligegyldige kataloger, så se dig rigtig godt for. Mest anvendte i verden er DMOZ.org, hvilken også Google benytter sig af til sit katalog. Derfor husk at tilmeld dig til DMOZ.org!
  Vi kan derudover anbefale vores relateret indeks. Har du en webside som passer på deres tema, så skynd dig at tilmelde din side der også. Bemærk der er en redaktør der vil kigge på samtlige tilmeldinger der laves, så forvent ventetid.
  - Denmark Brands | Gratis indeks for danske brands på Engelsk (Engelsk)
  - DanskeWeblogs.dk | Danske blogs samlet i kategorier (Dansk)
  - Global-Weblinks.com | Internationalt linkindeks som optager alle sider på engelsk. (Engelsk)
  - Linkfeed.dk - Kvalitets katalog på dansk - Kun de bedste optages (Dansk)

 2. Relateret websider.
  Nogle søgemaskiner som Google, benytter sig af specielle teknikker til at placere ens hjemmeside. En af dem er at Google kigger efter hvor mange relateret websider som linker til dig. Jo bedre og relevante indkommende links du har, desto højere vil din hjemmeside blive placeret! (sagt meget simpelt)
  Derfor, find hjemmesider med samme interesseområde som dig, og snak dig til en linkudveksling :)

Optimer din hjemmeside:

 1. Optimer hjemmesiden til søgemaskinerne. Dette gøres blandt andet ved hjælp af metatags, som benyttes af diverse søgemaskiner. Metatags skal ikke gennemgås her, men jeg anbefaler man søger lidt i Google for yderligere oplysninger.
 2. Optimer din kode så du overholder standarderne på nettet. Du kan evt benyttet dig af wc3's validator.
 3. Hold øje med de forskellige faldgrupper der er på internettet vedr. optimering. Læs Googles egne retningslinier inden for dette felt, og benyt dig af en af de anderkendte udbydere af søgemaskineoptimering (SEO).
 4. Jeg har skrevet lidt nærmere om hvad søgemaskineoptimering er for en størrelse.

Held og Lykke på vejen mod flere hits!