tilmeld link

Retningslinier for persondata

Vores retningslinier for behandling af persondata

Når du besøger danskelinks.dk indsamler vi oplysninger omkring dit besøg. Du kan nedenfor læse om de informationer vi indsamler samt hvordan vi behandler informationerne.

Hvilke oplysninger indsamler vi?
Alle som besøger Danskelinks.dk registreres på IP adresse, tid brugt på siden, sider besøgt, browsertype og styresystem som alle kun bruges til statistisk brug for Danskelinks.dk. Med disse oplysninger kan vi fremtidigt forbedre din og andres oplevelser på siden.

Opretter du et link på hjemmesiden indsamler vi din email, som kun benyttes i specielle tilfælde hvor du kan blive kontaktet vedr. dit tilmeldte link. Dine oplysninger deles ikke med nogen 3. part.

Beskyttelse af dine personoplysninger
Danskelinks.dk videregiver, udveksler eller sælger ikke dine personlige informationer til 3. part. Og vi gemmer ikke personlige oplysninger på brugere, der har afmeldt sig vores services. Danskelinks.dk beskytter aktivt vores hjemmeside mod evt. forsøg på at destruere, misbruge eller ændre i den information som er under vores kontrol.

Links
Danskelinks.dk er en stor samling af links til andre hjemmesider. Danskelinks.dk påtager sig intet ansvar for at de at pågældende hjemmesiders indhold eller beskyttelse af dig som bruger.
Danskelinks.dk lavet gennemgang af alle hjemmesider ved tilmelding, men fremtidige ændringer på hjemmesiderne kan ikke undersøges løbende for alle. Dog lave vi stikprøve kontrol, samt reagerer på brugernes anmeldelser om links i systemet.
Alle tilmeldte har fuld ret til at få sit eget link slettet i systemet ved kontakt til DanskeLinks.dk.
Indtastet data under tilmelding af links, ville ikke blive overdraget til nogen 3. part.

Ændringer af retningslinier
Den hurtige udvikling på Internettet, betyder at ændringer at vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendig. Derfor forbeholder vi os også retten til at opdatere vores retningslinier for behandling af personoplysninger. Sådanne ændringer vil fremgå på denne side.

Fra vores Annoncør Google - Vedr. visning af Adsense Reklamer rundt omkring på Danskelinks.dk:

Din accept
Du accepterer disse retningslinier, når du besøger Danskelinks.dk.

Sidst opdateret: 2017.02.13 - DanskeLinks.dk