tilmeld link

Omkring Tilmelding

Omkring Tilmelding:

DanskeLinks.dk er et gratis katalog over gode danske hjemmesider - både for private og firmaer.
For at holde DanskeLinks.dk helt i top mht. kvaliteten, har vi et par retningslinier der skal overholdes for at tilføje links til databasen.

Generelle regler for optagelse af link på Danskelinks.dk

 1. Vi optager ikke hjemmesider med indhold der er eller peger til: erotik, pornografi, receptpligtige lægemidler, racisme, vold, hasard spil, narko, salg af alkohol, våben ol.

 2. Din webside skal være færdigudviklet. Vi optager ikke sider som er under udvikling og viser tegn på samme.

 3. Din side skal have en vis relevans i form af indholdet på siden.

 4. Siden må ikke være en "annoncefælde", som kun har til formål at tjene penge på hvert besøg. (affiliate, adsense farm ol.)

 5. Din webside skal have sit eget domæne navn. (Eks: https://www.danskelinks.dk )
  Dvs, vi optager ikke sider som er hostet af jubii, ofir, subnet, sol, sitecenter, webbyen, 1go.dk, 123hjemmeside.dk mv. Vil du udvise seriøsitet med dit website, SKAL du have et selvstændigt domæne navn. Et domæne navn er billigt idag og kan være klar på få dage. Tag evt et kig forbi vores samling af Danske Webhoteller og Webhosting firmaer.

 6. Tilmeld kun 1 link fra det samme domæne.

 7. Tilmeld kun dit primære domæne. Vi optager kun undersider og subdomæner i specielle tilfælde (deeplinking), hvor der er en god fornuft i det og indholdet er godt nok til at bære det.

 8. Tilmeld kun din side til een kategori. Find den bedst egnede, eller forslå redaktionen en ny kategori.

 9. Du vil nu blive bedt om at udfylde diverse info om din webside. Brug tiden fornuftigt og udfyld alt korrekt. Tryk derefter på SEND knappen.


DanskeLinks.dk link godkendelse

 1. En redaktør vil hurtigst muligt kontrollere de indtastede data, og godkende siden hvis den lever op til vores optagelses krav ovenover. Danskelinks forbeholder sig retten til at afvise eller rette i det indsendte materiale så det passer til indholdet af linket.
 2. Minimum 2 gange årligt bliver alle hjemmesider i kataloger kigget igennem af en redaktør - vi gør vores bedste for at sikre at beskrivelsen på Danske links matcher det der kan findes der henvises til via linket. Desuden bliver alle døde links og redirects rettet eller slettet løbende.


Benyt vores logo på din forside, og vi kvitterer med et TopLink

Hvis du indsætter følgende kode på (minimum) din forside vil vi oprette dit link som et TopLink. Dvs. du får fordel af at blive placeret øverst i din kategori, samt at din link vil blive ekstra fremhævet i forhold til normale tilmeldinger.
Bemærk: Det er kun de absolut bedste hjemmesider vi vil accepterer som toplink - siden skal være unik og byde på noget brugbart for dets brugere, samt være en autoritet i sin niche. Vi modtager mange forespørgsler på Toplink, men må afvise omkring 90% af dem, da kvaliteten er for lav og vi ikke kan eller vil stå indefor dem.

Har du allerede en webside tilmeldt som du ønsker at opgraderer til TopLink, skal du indsætte TopLink koden på din side og derefter kontakte DanskeLinks.dk her --»