tilmeld link

Seneste Nyheder

Seneste Nyheder fra DanskeLinks:

2012.06.05 - Svar til: Hvor er der så lang kø på Danskelinks?
Een grund er at kataloget er meget populært blandt danskerne og det giver mange daglige tilmeldinger - nok til et fuldtidsarbejde. Dog er dette katalog drevet af mig alene og det er måden jeg ønsker at gøre det. Jeg har haft hjælp tidligere, men enten går folk døde i at skulle checke links eller også er vi ikke enige om hvad God kvalitet er for en størrelse. Jeg vil til enhver tid altid prioriterer kvalitet frem for kvantitet.

Men lad mig også beskrive en af de store fordele ved at have flere måneder lang kø på kataloget.
Der findes folk ude på nettet der lancerer nye hjemmesider med et pænt look og indhold, for derefter at lave en masse linkbuilding. Efter noget tid når de har fået de links de ønsker, skifter de indhold på siden til indhold der udelukkende har til formål at tjene dem hurtige penge (affiliate side, MFA "made for adsense" eller noget mere lusket som redirect til noget skidt indhold på nettet).
Ved at jeg først kigger på en tilmelding der er 5-6 mdr gammel, så fanger jeg utrolig mange af disse typer og de får aldrig adgang til mit katalog hvor de blot gør kvaliteten af kataloget lavere. Det faktum alene betyder meget for mig og spare mig for meget tid i længden.
Ofte kan det også være blogs der er oprettet og tilmeldt til kataloger samme dag, og aldrig opdateret siden - sådanne quick nonsense blogs har ingen plads i mit katalog. Jeg ser en hjemmesides sande jeg og muligheder efter ½ år

/Claus


2012.05.30 - Kæmpe review af samtlige tilmeldinger
På trods af diverse automatiske checks på de links jeg har i kataloget, kommer jeg ikke uden om at skulle manualt checke alt. Det er jeg i gang med for tiden og tager ca. 1 hovedkategori om dagen. Det er en tung omgang, men det giver en fantastisk katalog med rene gode links der alle virker og linker til det de påstår.
Dette er et ritual jeg laver løbende og er en af de vigtige elementer i at have succes med et katalog som dette - ingen er tjent med døde links eller links der peger på noget andet end man regner med.

/Claus


2012.01.12 - Google+ profil nu tilføjet
Alle kan nu tilføje deres Google+ profil under tilmeldingen af firma/hjemmeside her på siden. Er man allerede godkendt, kan man blot indsende en rettelse til sit link via dens profilside.

/Claus


2011.12.11 - Alle Screenshots er opdateret
Jeg har nu opdateret samtlige screenshots/thumbnails til alle links i kataloget. Nogen af dem var flere år gamle, så det var absolut på tide at få lavet et stor og samlet opdatering af alle billederne.

/Claus


2011.12.01 - Alle tilmeldinger er manuelt gennemgået og renset ud
På trods af jeg benytter forskellige automatiske checks af links i kataloger, så kommer man aldrig uden om at skal kigge på siderne igen med egne øjne og vurderer om siden stadig lever op til de info den er tilmeldt med.
Samtlige tilmeldinger er nu blevet manuelt checket og jeg har måtte slette en række af de gamle tilmeldinger.

Dette er med til at give dig et renene og bedre katalog hvor du finder det på hjemmesiderne som du ville forvente.
Denne kæmpe gennemgang laver jeg 1-2 gange årligt, men renser også ud løbende når jeg ser døde links mv.

/Claus


2011.06.03 - Google +1 knap på alle links
Jeg har netop opdateret kataloget til at benytte Googles nye +1 knap - Så kan i alle stemme på jeres favorit links.

/Claus


2011.02.05 - RSS feed til hver hoved-kategori.
Jeg har oprettet et selvstændigt RSS feed for hver af de overordnet kategorier på siden nu. I stedet for at have blot et samlet RSS feed for de nyeste / seneste opdateret sider, føltes det mere relevant at dele det mere op.
Hvis du browser til en kategori - Fx. Shopping kategorien, vil du kunne benytte den orange RSS Feed knap i din browser eller blot tilføje rss.asp til kategorien du er i. Fx. http://online-handel.danskelinks.dk/rss.asp

/claus


2011.01.05 - Det nye år er i gang og jeg rydder op igen i kataloget.
Sider der er gamle (ikke opdateret længe), radikalt ændret, døde links mv. er blevet checket i indekset og mange er blevet ryddet ud - jeg ønsker kun at have friske og tidssvarende links i mit system, til glæde for jer alle derude.
Arbejdet er som altid kæmpe stort og bliver for hver gang blot endnu større pga. en samlet stigning af antal godkendte sider jeg har med i kataloget. Lige pt. ligger jeg meget tæt på at have nummer 10000 link godkendt (Har dog godkendt mange mange flere end det, men mange er blevet fjernet igen i årenes løb). Se evt. flere data på min statistik side - omkring antal tilmeldinger, godkendte, afventede og afviste. Danskelinks Statistik.

/Claus


2010.11.12 - Nyt design og funktioner på danskelinks.dk
Jeg er i gang med at udrulle et nyt design her på siden jeg har arbejdet på i et stykke tid - der er forskellige både små og store ændringer i måden jeg viser siderne. Bla. er siden blevet noget bredere hvilket giver mig mulighed for at forøge skrifttypen og derved gøre det langt nemmere at læse teksterne.
Jeg arbejder også så småt på noget Google map integration der vil vise kort på alle de tilmeldinger der har registreret deres adresse.
Yderligere vil jeg nok give mulighed for at man kan knytte en blog til sin tilmelding - mange firmaer har en blog ved siden af deres reelle hjemmeside og syntes selv det vil være logisk at kunne knytte disse sammen (i stedet for 2 individuelle tilmeldinger).
Sociale tjenester også lagt på, så man via Twitter, Facebook, bookmarking tjenester mv. kan gøre opmærksom på sin tilmelding her på siden.
Score systemet er også opdateret og leveret i specifikt mikroformat, som forskellige tjenester på nettet kan bruge og udnytte.

Håber ændringerne falder i jeres smag og tak til de mange der over tid har kommet med gode råd til forbedringer - de er alle tager seriøst og brugt i denne opdatering

/Claus


2010.10.10 - Igen en oprydning af samtlige links - visuel gennemgang.
Vi har de sidste par dage knoklet med at få visuelt gennemgået samtlige links i kataloget. Selvom det ikke er mere end 3 måneder siden sidste check, har vi igen kunne konstaterer at rigtig rigtig mange danske hjemmesider har haft ondt i økonomien og måtte dreje nøglen om. Især danske webshops har ikke kunne holde til den kendte krise der har huseret i noget tid.

Specielt har det været luksus produkter der er ramt - dyre produkter og niche produkter kan åbenbart ikke holde til faldet i salg online og har luket deres shops og fundet nye veje.

Vi vil om 3-6 måneder lave endnu en gennemgang og håber ikke at se samme kæmpe faldt som de sidste 2 perioder.

Derudover bliver der dagligt arbejdet med at gennemgå de mange tilmeldinger vi modtager, vi ser en tendens til mange halvdårlige hjemmesider (i håb om at tjene hurtige og nemme penge), men den type hjemmesider accepterer vi ikke. Dette er et katalog for seriøst hjemmesiden og dem vi vil fokuserer på.

/Claus


2010.07.02 - Stor halvårlig oprydning i kataloget.
Fra min side af bordet kan det meget tydeligt ses at der har været en finanskrise over os - denne gang har jeg virkelig fundet en del webshops der har måtte dreje nøglen rundt det seneste år - selvom opsvinget er i gang, er der desværre mange iværksættere derude der ikke fik det til at lykkedes.
I kataloget Danskelinks.dk har jeg manuelt samt automatisk været igennem samtlige tilmeldinger på danskelinks - knap 50 er lagt tilbage i køen og skal have en ny vurdering om kort tid. Yderligere 300 sites er slettet fra danskelinks, da de enten var helt døde eller skiftet emne i forhold til den gang de tilmeldte sig.

Dette er surt og hårdt arbejde at gennemgå 10000 hjemmesider, men det er måden for at sikre et kvalitets katalog.

/Claus


2010.02.19 - Nye kategorier og ny firmaside.
Der er blevet oprettet en række nye kategorier. Bla hele Motor & Transport der er en hovedkategori er blevet lagt ind på siden. Jeg har modtaget så mange bil relateret sider over tid, at jeg nu mener den sagtens kan bære sin egen kategori.
Jeg vil stille og roligt få overflyttet alle bilrelevante hjemmesider jeg allerede har godkendt i kataloget, til denne kategori.

Desuden har jeg fået opdateret min egen firma side på Koala Designs, hvor man kan læse lidt mere om hvem jeg er og læse lidt om dette katalog.

/Claus


2010.01.16 - Oprydning i kataloget.
Der har her til aften været udført en oprydning i kataloget. Fjernet døde sites mv. 102 sider er slettet og 50 er sat til overvågning, da det blot kan være deres hosting der lige fejler i dag.
Desuden vil der i de kommende dage blive udført adskillige performance forbedringer på sitet, for at skabe en endnu hurtigere hjemmeside for jer brugere.

/Claus


2010.01.08 - Nyt admin værktøj til at holde kataloget rent.
Jeg har lige lagt sidste hånd på et værktøj jeg vil benytte internt til at holde Danskelinks.dk endnu renere. Det vil automatisk checke alle tilmeldinger og give mig besked hvis header-informationen fra en given tilmelding ændre sig. Kan være koder som 500, 404, 301, 302 mv. I mange tilfælde kan det betyde at en given hjemmeside er nedlagt eller under opdatering/ejerskifte. Jeg kan derefter manuelt lave et check på den enkelte tilmelding der melder om fejl og enten slette, deaktivere eller godkende status.
Dette er blot endnu en metode til at holde et rent og brugbart katalog for jer alle at benytte. Det vil på ingen måde erstatte de 3-4 årlige oprydningsdage, hvor samtlige tilmeldinger checkes manuelt.

/Claus


2009.12.17 - Nu mulighed for at knytte sin adresse og telefonnummer til tilmeldingen.
Jeg har netop opdateret DanskeLinks.dk til at understøtte adresse og telefon nummer. Du kan nu under tilmeldingen af din hjemmeside valgfrit indtaste adresse og telefon der passer til hjemmesiden du tilmelder.
Dette vil skabe bedre synlighed for dit link, bla i Google Maps.

/Claus


2009.11.16 - Nye kategorier på Danske Links.
DanskeLinks.dk bliver konstant opdateret med nye kategorier som behovet opstår. Nogle af de nye kategorier du kan finde på siden er Tag og Tagdækning under Bolig, Elektronisk indberetning og Webanalyse under Internet, Sange & Tekster og Special Effects under Musik/film, Økologi samt Fair Trade under Online Handel.

Jeg vil se om jeg kan gøre det til en vane at fortælle om de nye kategorier via denne nyhedsside.
Generelt kan jeg nævne at jeg opretter nye kategorier når jeg har en 2-3 gode og stærke tilmeldinger der kan bære sin egen kategori.

/Claus


2009.10.30 - Pagerank opdateret for linkkatalog listen.
Min samling af gode linkkataloger er blevet opdateret efter Google i dag har opdateret deres Pagerank for samtlige hjemmesider.

/Claus


2009.10.20 - Oprydning af gamle og døde hjemmesider.
Igen som jeg plejer har der været en stor oprydning af hjemmesiderne i kataloget her på siden. Samtlige hjemmesider er blevet kontrolleret og jeg har fjernet alle sider der nu enten er døde og giver en 404 fejl, eller sider der har ændret sig radikalt i forhold til selve tilmeldingen.

/Claus


2009.09.30 - Søgefunktionen skiftet tilbage fra Google Custom Search til intern søgning.
Jeg har ikke været helt tilfreds med integrationen af Google Custom Search på siden, så har valgt at skifte tilbage til min egen søgemaskine. du kan finde den i højre top af hjemmesiden.

/Claus


2009.09.23 - Check om dit link er tilmeldt, inden udfyldelse af selve tilmeldingen.
Du kan nu fra selve tilmeldingssiden lave et hurtigt check på din URL, for at se om dit link allerede er tilmeldt databasen. Du kan på denne måde spare dig unødig tid, ved ikke mere at udfylde en hel tilmeldingsform, for derefter at få beskeden at dit link allerede er i databasen.

/Claus


2009.06.27 - Stor oprydning i kataloget. Døde links og cross domain redirects er fjernet.
Der har været arbejdet hårdt i nogle dage nu på at gennemgå samlige tilmeldinger i danske links kataloget. Jeg har fjernet godt 400 sider der har været døde domæner, eller af anden årsag ikke længere er relevant at have med i kataloget.
Det er hårdt og ensidigt arbejde at gennemgå alle godt 10000 sider jeg har i kataloget, men jeg mener det er i den grad det værd for alle, at Danske Links er så opdateret og retvisende som muligt.

Og samtidig vil jeg godt takke for de rigtig mange daglige tilmeldinger jeg modtager fra jer. Det er dejligt!

De seneste 2 uger har jeg formået at godkende så mange hjemmesider at køen er gået fra 1200 til 700. Og jeg vil stadig arbejde hårdt på at få godkendt en del flere sider her den kommende tid - målet er i bund og grund at få nulstillet køen :) Håber det kan lade sig gøre.

/Claus


2009.03.13 - Retningslinier for Persondata er korrigeret:
Vi har opdateret vores persondata politik så den afspejler de nye tiltag Google Adsense har indført.

/Claus


2008.12.06 - Google Custom Search afprøves
Jeg har ikke været helt tilfreds med min egen udviklet søgning da det ikke altid var de mest relevante resultater der kom øverst i min intern søgning på Danskelinks.dk. Derfor afprøver jeg nu Googles søgemaskine direkte på min side.
Du kan finde søgeboksen i højre top af siden. Google er trods alt verdens bedste og mest præcise søgemaskine - så må den også være god nok til mit behov :)

/Claus


2008.10.22 - Ny service / tjeneste oprettet - henvender sig til hjemmesider med RSS Feed.
RSSLand.dk kan du gratis tilføje dine rss feeds. Vi samler alle feeds i et overskueligt katalog af høj kvalitet som du kender fra Danske Links.
RSSLand.dk er for alle emner og typer af hjemmesider og skiller sig derved ud i forhold til andre danske RSS Portaler.
Det kan derved være en effektiv metode til at få spredt budskabet om nye produkter i sin webshop, eller nye indlæg i din blog

/Claus


2008.07.08 - Oprydnigen igen i kataloget. 259 sites slettet. 69 sites ændret.
Alle links har været checket med automatiske scripts og checket manuelt. Det blev til en stor portion links der enten var døde eller ikke længere var relevant for dette indeks.
Disse oprydningsrunder er vigtige i min mening for at opretholde et kvalitets indeks. Ingen er tjent med at de henvisninger vi laver ikke virker eller svare til den beskrivelse vi har.

Næste oprydning vil komme om en 3-4 måneder.

/Claus


2008.04.30 - Oprydning igen.
Så var det igen tid til en forårs rengøring i indekset og en lang række af hjemmesider levede ikke længere op til de milde krav der for at være optaget på siden. Alt fra sider der er blevet til annoncefælder, døde sider, hjemmesider som har skiftet emne/niche i sådan en grad at en ny tilmelding bør foretages.

Danskelinks.dk har virkelig gang i sejlene og tilmeldingerne vælter ind - og det er jeg meget glad for. Jeg forsøger mit bedste at følge med, men det er ikke nemt :) Jeg vil helst ikke have at i skal vente mere end 2 mdr. for at blive optaget så godkender endnu oftere nu.

/Claus


2007.12.04 - Stor oprydning af links igang.
Ifm. jeg opdaterer hele systemet til at håndterer screenshots anderledes, gennemgåes samtlige tilmeldinger i systemet igen manuelt. Alle sites som ikke længere overholder vores standard krav bliver slettet uden notifikation.

Dette sikre at du som bruger, altid vil opleve brugbare links her på siden og kan forvente kvaliteten af de sider vi linker til er helt i orden.
De generelle optagelsesregler kan findes her.

/Claus


2007.12.02 - De automatiske Screenshot af samtlige hjemmesider deaktiveret.
Pga. lidt småfejl i visningen af screenshots, har jeg for nu valgt at deaktiverer brugen af dem. Jeg vil arbejde på en egen hostet løsning til automatisk at generere screenshots af tilmeldingerne.

- Nyt: Udviklingen af denne løsning er nu igang og der vil kunne opleves fejl på siden hist og her. Inden længe vil samtlige tilmeldinger have tilknyttet et individuelt screenshot i 100*100px og 300*300px.

- Yderligere nyt: Jeg har nu opdateret samtlige 4400 tilmeldinger med frisk screenshot.

/Claus


2007.10.15 - Stor oprydningsrunde
Samtlige tilmeldinger er blevet manuelt gennemgået og jeg har måtte fjerne 131 sites denne gang pga. de enten ikke virker mere, har ændret sig radikalt siden tilmelding, har omvandlet deres site til en annoncefælde eller lignende. (altså ændret sig til sider som strider imod mine retningslinier)
Det er en af de største opgaver ved at drive sådan et indeks, at holde ens indhold frisk og brugbart for jer brugere. Og tak til alle dem som har benyttet den automatiske form til at sende fejlmeddelelser..

/Claus


2007.09.06 - Kvalitet tager tid - Forvent op til ca. 10 dages ventetid for link godkendelse.
Jeg modtager for tiden dagligt emails fra brugere om hvornår deres link vil blive synligt på siden. Mange forstår ikke hvorfor de ikke straks kan se deres tilmelding og tror noget er gået galt, eller at jeg har slettet deres tilmelding.

Essensen er at jeg personligt gennemgår hver enkelt tilmelding som laves, hvor jeg først og fremmest kontrollere at tilmeldingen overholder mine retningsliner for link tilmelding. Desuden retter jeg sprog- og stavefejl samt tilretter selve opsætningen hvis der er brug for dette.
Gennemsnitligt bruger jeg 6 minutter på hver tilmelding hvis en side godkendes og da jeg modtager mellem 20-30 dagligt kan man hurtigt regne ud at det faktisk tager en pæn tid dagligt blot at få godkendt 20 stk som er mit daglige mål. (Det skal bemærkes at Danskelinks.dk er et "fritids projekt" som jeg naturligvis tager meget seriøst)

Så til de enkelte som overvejer at skrive til mig med brok om at jeres link endnu ikke er synligt, må i altså væbne jer lidt med tålmodighed og tage til takke med at der er nogle på nettet som tilbyder gratis tjenester :)

/Claus


2007.08.17 - De bedste sider samlet på en side.
Jeg har oprettet en side som skal samle de bedste hjemmesider i Danmark - vurderet på brugernes stemmer.
Nu skal der lige gå noget tid så der kan danne sig et billede af brugernes mening af de forskellige sider jeg har i indekset, og jeg håber folk vil benytte funktionen.
Desuden er jeg på udkig efter misbrug af funktionen og vil lukke huller som jeg spotter dem - for at holde listen troværdig.

Du kan også få et overblik af de hjemmesider med flest stemmer.

/Claus


2007.08.16 - Ny AJAX funktion under udvikling. Du kan nu afgive din stemme på links
Jeg arbejder pt. på at lancerer en ny funktion, hvor du som bruger af Danskelinks.dk kan afgive din stemme til de forskellige links jeg har i indekset.
Først og fremmest har jeg nu givet muligheden for at man kan placerer sine stemmer (fra 1 til 5 stjerner) fra alle links detaljesider og vil løbende udvikle en rangliste.
Desuden overvejer jeg at en fremtidig sortering af links i systemet, måske i fremtiden istedet skal bero på stemmerne og ikke alfabetet som nu.

Som altid, vil der kunne opleves fejl og mangler mens der udvikles, og det unskylder jeg.

/Claus


2007.07.02 - Hjemme fra ferie og godkendelse af nye sider er genoptaget.

/Claus


2007.06.20 - Supporten holder ferielukket mellem d. 23.06.2007 - 02.07.2007
Der vil i denne periode kun blive taget hånd om de mest kritiske ting som dukker op. Desuden godkendes der ingen nye tilmeldinger i denne periode.

/Claus


2007.06.01 - Udfald på databasen i dag.
I tidsrummet 12:19 - 14_12 har vi haft et udfald på den ene database som bevirkede at hele siden her ikke kunnes vises. Jeg har nu erstattet databasen med en backup og alt ser ud til at kører fint igen. Ingen data er gået tabt.

Jeg beklager de gener det har medført for besøgende, og kan garanterer der bliver gjort alt for ting som dette ikke skal ske.

/Claus


2007.05.29 - Detaljeside URL opdatering påbegyndt.
Jeg har udviklet videre på mit linksystemet her, og har nu semi automatiseret URL's for links detaljesider, så jeg kan definerer den ønsket url ned til mindste detalje. Dette er noget som vil gavne både siden her, men i høj grad også de links som er i databasen da detaljesiden vil blive vurderet stærkere og mere relevant end tidligere af søgemaskinerne.
Dette er en længe ventet opdatering som nu er ved at blive bredt ud på linksene i systemet.

/Claus


2007.04.20 - Oprydning i indekset.
Samtlige links jeg har i indekset er blevet gennemgået for fejl vha. diverse tools og spiders jeg har kørt. Der er i alt fjernet 67 hjemmesider som var enten lukket - har haft længerevarende fejl - var blevet deindexeret fra søgemaskinerne - har skiftet tema siden oprettelse.
Dette skulle sikre et frisk og opdateret indeks for alle.

/Claus


2007.04.08 - Danske Link Kataloger opdateret:
Jeg har opdateret siden omkring de gode link kataloger. Kender du til et link katalog som tilbyder SEO venlige links så kontakt mig endelig.

/Claus


2007.03.16 - Seneste kommentarer samlet på en selvstændig side.
Der er i dag blevet åbnet for en ny side Seneste Kommentarer, hvor man nu hurtigt kan danne sig et overblik over de kommentarer der er blevet lavet på de links jeg har i systemet. Folk kan skrive deres erfaringer, ris og ros omkring websiderne, men jeg opfordre til at holde det i en god tone.
Samtlige kommentarer bliver gennemlæst og godkendt af DanskeLinks før de offentligøres.

/Claus


2007.02.02 - Nyt katalog oprettet specifikt til Blogs - Weblogs
Jeg har oprettet et nyt link indeks til min samling af indeks. DanskeWeblogs.dk - et samlingssted for blogs fra Danmark.
Der ses en stigende tendens til at blogge om alt mellem himmel og jord. Nu har bloggerne er godt sted at tilmelde deres blog.
Dette indeks vil være gratis som de andre jeg driver, og vil være en god investering af sin tid at få sin blog med i samlingen.

Jeg har masser af ideer til siden og vil løbende som tiden nu tillader det, tilføje nye funktioner.

/Claus


2007.01.26 - Ny lille samling af Danske Link Kataloger
Jeg har oprettet en ny side som samler de danske link kataloger eet sted. Det er planen at det skal være et godt udgangspunkt for jer alle der vil ud og tilmelde jeres sider på de danske link- og søgetjenester.
Listen kan findes her: Danske Link Kataloger og jeg håber i vil hjælpe med at informerer mig omkring nye og glemte indeks som er brugbare.
God vind med tilmeldingerne :)

/Claus


2007.01.07 - Nyt år, og nye funktioner
Jeg har lavet en mindre opdatering af selve søgefunktionen så man nu også vil blive vist Relateret kategorier inden for ens søgetermer.
Det kan fx. testes via søgning på "Biler" hvor man vil få retuneret 68 konkrete resultater, men nu også 4 kategorier som på en eller anden måde matcher ens søgning.
Den nye funktion virker ikke 100% efter min plan, men jeg forsætter med at forbedre den til den er helt på plads :)

Ny Blog
Jeg har bla. lavet en ny blog (er på engelsk) hvor jeg vil skrive lidt om mit personlige projekt med disse directories og andre ting som har med webdesign, søgemaskiner mv. at gøre.
Bloggen kan findes her -> Webmaster Blog

/Claus Heinrich


2006.11.10 - Lidt opdateringer hist og her
Har lavet en del smårettelser, bugfixes mv. den senere tid.
Desuden har jeg indsat et krav om minimum 200 tegn til samtlige tilmeldinger, da jeg oplever alt for mange som taster 3 ords beskrivelse til deres hjemmeside. Den går ikke her :)

/Claus


2006.10.20 - Svensk Linkkatalog lavet
Jeg har igennem tiden fået mange tilmeldinger fra svenskere som jeg har måtte afvise på stribe, da Danskelinks.dk som sagt kun accepterer danske links :)
Det har jeg nu taget konsekvensen af, og har oprettet et nyt Directory til Svenskerne - Svenskalinks.se .
Systemet er det samme som jeg har udviklet til denne side, og jeg forventer at det også vil gå ret godt i Sverige

/Claus


2006.10.11 - Ekstra fordel til Toplinks contra Standard links
Efter den senste PageRank update d. 28-29 Sep. har jeg bemærket et stort "leak" af Pagerank fra min side. For at afhjælpe det, og sende min PageRank dybere ned i mine kategorier, har jeg indført rel="nofollow" tag til standard tilmeldingerne i selve kategori strukturen. Standard tilmeldinger vil dog forsat have et brugbart link ( PageRank givende ) fra deres detaljesider.
Denne ændring vil kører som en test indtil næste Pagerank update, men det vil i bund og grund give danskelinks egne sider mere linkpopularitet da jeg holder det meste af min PageRank på egen side, og i sidste ende give alle fordel via bedre indexeret Detaljesider.
Toplinks i systemet vil forsat have 5+ indkommende links til deres side fra Danskelinks uden nogen tags. Dvs. endnu større fordel til Toplinks contra Standard links.

/Claus


2006.10.08 - Irriterende udfald på siden!
Et 3-parts statistik program jeg benytter har store problem og resulterer i at min side her kun viser baggrunds billedet i op til 1 minut, før siden vises. Det er helt uacceptabelt, og den statistik er igen deaktiveret, så det ikke går ud over jer brugere.
Jeg er meget ked af de gener det har medført.

/Claus


2006.09.01 - Ny hjemmeside lanceret. DanskeOpskrifter.dk
Jeg har idag åbnet for en ny side, som har til formål at samle danske opskrifter ind. Selve skabelonen er den samme som jeg benytter her på DanskeLinks.dk, da den viser sig ret brugbar.
Dog vil www.danskeopskrifter.dk blive tilrettet, så brugere kan følge deres egne tilmeldinger, og jeg vil løbende afholde konkurrencer derinde. + andre funktioner jeg har i tankerne.
Hvis trafikken bliver god nok, tilknytter jeg desuden et debat forum derinde, så alle med interesse i opskrifter og mad, kan have et velordnet og struktureret sted at debattere.

/Claus


2006.08.28 - Langsom response fra DanskeLinks.dk hjemmesiden
Der har til tider kunne opleves at Danskelinks.dk er meget lang tid om at åbne. Problemet har ligget hos en 3. part som jeg benyttede til at registrere trafikken på siden. Dog er den deaktiveret for nu, indtil statistikken er blevet stabil igen.
Siden vil nu kører gnidningsfrit.

/Claus


2006.08.24 - Highlighting af søgeresultater fra søgemaskinerne nu integreret
Jeg har her til aften lavet en funktion til at highlighte de ord man har søgt på i søgemaskinerne her på danskelinks.
Dvs. søger du f.eks. på "brugskunst danskelinks" i Google og klikker dig ind på danskelinks.dk igen via linket Brugskunst | Online Handel , vil du nu se ordet brugskunst er highlightet og skrevet i fed i forhold til resten af brødteksterne.
Det vil gøre det nemmere at lokaliserer præcis det man søger når man dumper forbi denne side via søgemaskinerne :)

Indtil videre har jeg understøttet følgende søgemaskiner:

 • google
 • msn
 • yahoo
 • netscape
 • aol
 • ask
 • altavista
 • looksmart
 • jubii

Pga. nogle tegnsæt problemer arbejder jeg stadig på at få æ ø og å til at fungerer ordentligt.

/Claus


2006.08.22 - Søgesiden opdateret med fuld integration af Google Search
Jeg har ændret min onsite søgning til når der ikke kan findes nogen match på søgningen i mine databaser, får brugeren muligheden for at lave samme søgning på Google.
Google resultaterne forbliver nu på Danskelinks så man ikke flyver over på en custom side ved Google søgninger.
Dette er en ny funktion Adsense teamet har tilføjet til deres " Adsense for Search "

/Claus


2006.08.14 - Nyt Debat Forum tilføjet til siden
Jeg har tilføjet et nyt debat forum til Danske Links. Jeg syntes personligt at der mangler et tilsvarende Dansk forum med disse emner inden for Webmaster Relateret områder.
Nu får det lov at kører i et års tid og så kan jeg reviderer om det har været en succes eller ej :)

/Claus Heinrich


2006.08.10 - Tilføjet mulighed for at knytte kommentarer til websider i mit index.
På websidernes detaljeside har jeg lavet en mulighed for at alle brugere kan skrive en kommentar omkring linket.
Jeg forestiller mig at det både kan benyttes til ris og ros af den pågældende side, eller måske information mellem webside ejeren og brugere af danskelinks.
Nu følger jeg udviklingen af brugen, og retter til efter behov.

/Claus Heinrich


2006.08.02 - Indført betalings mulighed for dem som ønsker yderligere eksponering.
Tilføj Link siden er blevet opdateret så brugere nu har mulighed for at købe sig til en bedre link placering på DanskeLinks.dk.
Jeg har åbnet for muligheden til at man kan udvide sin tilmelding med enten flere "dybe" links eller man kan tilknytte dokumenter til sin listning.
Desuden kan TopLinks nu betale sig fra at have den placering, i stedet for at skulle linke tilbage til DanskeLinks.dk fra deres forside.

/Claus Heinrich


2006.07.23 - Hovedrengøring på DanskeLinks.dk
Jeg har de sidste par dage manuelt været igennem alle links i systemet for at checke for: redundante tilmeldinger, brug af mirror sites, Google banned sider mv.
Der har ikke været så meget som jeg havde frygtet. Ialt har jeg slettet 29 links.

 • Google banned sider: 9
 • Redundante tilmeldinger: 6
 • Mirror sites: 5
 • Webserver fejl koder: 5
 • Andet: 4

/Claus Heinrich


Link struktur2006.07.15 - Struktur ændring færdig!
Efter en lang nats omprogrammering burde den generelle struktur være på plads på DanskeLinks.dk. Der findes nok stadig nogle fejl hist og her som jeg har misset. Fanger du nogle fejl, vil jeg meget gerne høre fra dig.

Generelt er jeg rigtig godt tilfreds med ændringerne, så nu er der ikke så meget andet at gøre end at vente på at søgemaskinerne kommer forbi og får crawlet og indexeret siderne igen.
Alle tidligere adresser som er blevet brugt på danskelinks.dk har fået en 301 Moved Permanently over til sin nye adresse, så noget af Pagerank burde blive overført ved næste PR update.

Jeg håber du som bruger kan have brug og fornøjelse af siden.

/Claus Heinrich


2006.07.14 - Omfattende struktur ændring igangsat på DanskeLinks.dk. Brug af Subdomæner
Selve adresse strukturen (URL) er jeg ved at lave radikalt om på DanskeLinks.dk, for at give en bedre kategorisering i fremtiden.

Det er en opdatering jeg har haft i tankerne lige siden første kodelinie til DanskeLinks blev lavet i December 2005, og nu har jeg lavet funktionerne færdige og klar til at blive integreret i systemet.
Denne ændring vil med tiden give DanskeLinks en stor fordel da udslaget vil kunne blive målt på bedre SERP's (Søgemaskine resultat placeringer).
Jeg har muligheden for at "hjælpe" søgemaskinerne ved at give dem information om indholdet på de enkelte sider jeg har, vha. adresselinien, så det ønsker jeg selvfølgelig at gøre.

Det er normalt ikke anbefalet at lave for meget om på sin struktur, da det kommer til at koste en del i antal hits og SERP's i overgangsfasen. Jeg er dog ikke i tvivl omkring denne opdatering, og må derfor leve med at miste det meste af min PageRank og indexeret sider i Google.

Hvis man ønsker at sætte sig lidt ind i baggrunden for denne ændring, kan man læse lidt om Googles nye opdatering (BigDaddy)

/Claus Heinrich2006.07.13 - Google Pagerank update: PageRank Bar
Så kom der endelig en ny PR update fra Google, som har rettet lidt op på deres tidligere 04/04 update.
DanskeLinks har beholdt sin PR5 og samtlige undersider har nu også fået opdateret deres PR.

Ønsker du selv at checke din egen PageRank, kan du enten installere Googles egen toolbar som indeholder en PR bar, eller du kan benytte nogle af mine værktøjer, som er placeret her: Webmaster Værktøjer

/Claus Heinrich


2006.07.12 - Nye sider tilføjet DanskeLinks.dk
Jeg har oprettet et par nye sider her på websiden og ændret lidt i menu placeringerne.
Nyheder , under information hvor jeg kan give lidt nyt om hvad der sker her på siden.
Statistik , under information som pt. viser sidste 20 søgninger, samt noget Alexa statistik.
Genvej til Nettet er flyttet fra selvstændigt menupunkt til under Danske Links menupunktet.