tilmeld link

Bag om DanskeLinks.dk

Hvem står bag Danskelinks.dk?

Om mig selv kan jeg nævne:
Claus FotoSelvlært og selvstændig web udvikler på 32 år, der siden 2003 har drevet egen webdesign & webudviklings virksomhed Koala Designs. Dog med en enkelt pause med jobskifte i 2006.
Min indgangsvinkel til webdesign verdenen kommer af ren interesse for den spændende udvikling jeg har kunne følge igennem de sidste mange år, og igennem utallige succesoplevelser hvor jeg har fået vendt tanker/ideer til noget reelt og brugbart på internettet.
Jeg lavede min første hjemmeside tilbage i 1996, og har ikke stået stille siden der mht. udvikling af nye.
Sideløbende med jeg udviklede websider, tog jeg mig en uddannelse som laborant på DMU i Roskilde, hvorefter jeg har haft en stilling som laborant/tekniker på Novo Nordisk. Jeg oprettede mit CVR mens jeg arbejde på Novo, og valgte til sidst at satse 100% på webdesign og opsige min stilling på Novo.

Hvad kan jeg?
Jeg nyder at arbejde med dynamiske systemer, og har designet/programmeret adskillige systemer selv fra bunden, med ret positive resultater. Alt fra normale debatfora, tilmeldingssystemer og over til webshop og komplette CMS løsninger, hovedsageligt baseret på VB/ASP.
Jeg tænker altid i smarteste optimering af løsninger, og kører en fin linie mellem server og klient scripting.
SøgemaskineOptimering (SEO) er et område som har interesseret mig en del de senere år, og vil selv mene jeg har en rigtig god forståelse for hvad der er godt/skidt inden for denne (vigtige) gren af webudviklingen.
Som selvstændig webdesigner har jeg altid selv stået for alle aspekter inden for et projekt. Samtaler, udkast, design, programmering, test, vedligehold og optimering hvilket har givet mig et godt billede af alle de ting som skal passe sammen i en sådan udvikling. Dog ligger mine største kompetencer i selve programmeringen og optimeringen.

Hvem er jeg?
Jeg er en fleksibel person med gode samarbejdsevner og vant til at arbejde selvstændigt. Lærenem, positiv, målrettet og ansvarsbevidst er nogle af de nøgleord som falder mig naturligt.
Min fritid elsker jeg at komme ud i naturen. Alt fra vandreture til fisketure ved kyst og å. Jeg dyrker ugentlig badminton og tennis, og bruger da også en del tid bag computeren.

Du kan se mit Web/IT CV her --»

Med venlig hilsen

Claus Heinrich
Signatur: Claus Heinrich