tilmeld link

Information

Information:

Nul SexDanskeLinks.dk er et populært linkkatalog for danske hjemmesider. Kataloget har været tilgængeligt siden d. 1 januar 2006. Udviklingen af dette katalog udføres udelukkende af Claus Heinrich (Koala Designs). Alt programmering bag kataloget er unikt.

Baggrunden for at lave dette linkkatalog har primært været af privat interesse for at have en god link samling, i et velprogrammeret miljø, uden irriterende popups og forstyrrende elementer.
DanskeLinks.dk ønsker at være et familievenligt linkkatalog, til dem af jer som ikke orker at se på alle de useriøse hjemmesider man bliver bombet med hele tiden på internettet.
Dette link indeks er ideelt til familier som bla. ikke ønsker, at deres børn skal klikke sig direkte ud på uetiske hjemmesider.

Vores redaktør gennemgår hver enkelt tilmelding grundigt og sikre at der ikke er noget uønsket materiale før det optages i vores katalog. Desuden forventes det at siderne der optages har et nogenlunde relevant indhold samt navigation og design.

Det er 100% gratis at tilføje websider til vores indeks, og tilmeldingen er opbygget således at du nemt kan tilføje nye sider i løbet af få minutter. Ingen brugerkonto eller lign. er nødvendig. Dog anbefaler jeg kraftigt at tage et kig på denne blogpost for at få gode råd omkring tilmelding til linkkataloger.

DanskeLinks.dk har redaktører siddende klar til at godkende nye tilmeldinger. Læs vores retningsliner for at tilføje hjemmesider.

Har du forslag, ris/ros, interesse i at annoncerer og lign. er du meget velkommen til at kontakte os --»

Følg os på Twitter