tilmeld link

Nyeste Links & Hjemmesider i Danmark

Her kan du finde de nyeste hjemmesider som er tilmeldt vores indeks gratis. Der vil ske en opdatering næsten dagligt så du kan altid finde gode friske links her på siden.

- Har du selv en hjemmeside eller kender til en god en, så tilmeld den gratis nu!
- Gå til side 2 af nyeste hjemmesider

RSS på Nyeste Links
Axil.dk

Axil.dk

Zoneterapien er altid udgangspunktet for mine behandlinger, men en konsultation indeholder også healing og vejledning omkring kost, urter eller kosttilskud – alt efter hvad din krop kalder på. Du kan læse meget mere på axil.dk.

Kategori: Helse » Zoneterapi & Massage
Tilføjet d. 18-03-2019 09:56:32
Køreskole i Roskilde

Køreskole i Roskilde

Hos Juuls Køreskole i Roskilde har vi siden 1979 uddannet kommende billister og motorcykelister så de nemt, hurtigt, sikkert og med masser af humor får kørekortet til de bedste priser på markedet. Juuls Køreskole består idag af 21 top engagerede og motiverede kørelærer der alle har mange års erfaring som kørelærer. Alle vores biler er af nyere dato, og er særdeles velegnet til at lære at køre bil i..

Kategori: Motor & Transport » Køreskole
Tilføjet d. 06-01-2019 12:03:20
Whiteboardshoppen

Whiteboardshoppen

Whiteboardshoppen leverer løsninger, der opfylder de krav, der er, på en innovativ og kreativ arbejdsplads. Vi har et stort udvalg af whiteboard løsninger. Alle vores produkter er af høj kvalitet. Vi sørger for en hurtig levering, med mindre din order er en special ordrer, for så har vi behov for lidt mere tid..

Kategori: Online Handel » Kontorforsyning
Tilføjet d. 06-01-2019 12:01:07
Boozt - modetøj på nettet

Boozt - modetøj på nettet TopLink

Boozt.com er en webshop med et bredt udvalg af internationale og skandinaviske brands til kvinder, mænd og børn. Boozt.com blev lanceret i 2009 med et mindre antal brands, men vokser konstant og udvider med flere mærker, for at kunne give deres kunder muligheden for at få opfyldt alle deres mode ønsker..

Kategori: Online Handel » Tøj & Mode
Tilføjet d. 06-01-2019 12:00:34
Team One Security

Team One Security

Team One Security har en international ledelses struktur med hovedsæde i København. Vi betjener kunder i hele Danmark og har mere end 14 års erfaring med Vagt og Sikkerhedstjenesten. Som leverandør til danske virksomheder har vi opbygget stor kompetence inden for sikkerhedsbranchen..

Kategori: Erhverv » Sikkerhed & Vagt
Tilføjet d. 06-01-2019 11:58:29
Spar-Momsen

Spar-Momsen

Hos Spar-Momsen finder du som kunde et stort udvalg af markedets bedste produkter inden for forbrugerelektronik. Vi sælger køkkenmaskiner, som fx saftpressere og espressomaskiner. Vi sælger også produkter til personlig pleje, som fx eltandbørster og barbermaskiner..

Kategori: Online Handel » Diverse
Tilføjet d. 06-01-2019 11:56:22
Mad For Livet

Mad For Livet

Blog om sund mad af forfatter og foredragsholder Anette Harbech Olesen. Masser af gratis inspiration til et sundere liv med sund kost. Gratis opskrifter og et gratis månedligt nyhedsbrev med spændende viden om sund mad og ernæring..

Kategori: Helse » Mad
Tilføjet d. 06-01-2019 11:55:23
Emil Christiansen

Emil Christiansen

emilchristiansen.dk er den personlige hjemmeside for Emil Christiansen, hvor jeg skriver kort om mig selv. Her kan man også finde links til mine profiler og læse min seneste tweet fra min Twitter profil..

Kategori: Hjemmesider » Personlige CV
Tilføjet d. 06-01-2019 11:53:47
Nordisk Dørautomatik

Nordisk Dørautomatik

Nordisk Dørautomatik - Nordisk leverandør af automatiske dørsystemer. Alt i profilsystemer til automatiske skydedøre. Vi åbner dørene for dig. Salgskontor i Danmark og Norge. Vi dækker Danmark, Norge og Sverige. B2B salg, service og montage..

Kategori: Erhverv » Industri & Produktion
Tilføjet d. 06-01-2019 11:53:05
Inspiration til den Grundtvig-koldske skoletænkning

Inspiration til den Grundtvig-koldske skoletænkning

Hvad mener friskolerne når de kalder sig grundtvig-koldske? Få inspiration til undervisning ud fra grundtvig-koldsk skoletænkning. Se eksempler på hvordan grundtvig-koldsk skoletænkning kommer til udtryk i praksis. Få forklaring på hvad de væsentligste temaer i den grundtvig-koldske pædagogiske debat dækker over i vores minileksikon..

Kategori: Viden Om » Undervisning
Tilføjet d. 06-01-2019 11:48:58
FashionForest

FashionForest

På FashionForest.dk er samlet tøj, sko, tasker og accessories fra en lang række af de største webshops inden for mode i både Danmark og udlandet, og FashionForest.dk præsenterer således et enormt men let overskueligt udvalg.

På FashionForest.dk er det muligt på nemmeste vist at finde de nyeste produkter fra en lang række af de populæreste mærker som f.eks kjoler fra Ilse Jacobsen og Desigual samt sko støvler fra Billi Bi. I alt indekseres på FashionForest.dk mere end 200.000 stykker tøj, .

Kategori: Online Handel » Tøj & Mode
Tilføjet d. 19-11-2018 17:01:59
Renovering af Murstens Facader

Renovering af Murstens Facader

Fugekrads A/S er et specialiseret fugefirma. Vi fræser fugerne ud og fuger huset op på ny. Vi anvender kun danske godkendte mørteltyper i bedste kvalitet. Når du har valgt at Fugekrads skal skifte dine fuger, er, det første vi gør, at afdække grundigt. Vi afdækker altid med en kraftig plastikdug, som sikrer at dine vinduer og døre ikke tager skade af kalken fra fugerne. Vi bruger meget energi på at afdækning..

Kategori: Bolig » Renovering
Tilføjet d. 07-11-2018 11:52:17
Renovering i Vig

Renovering i Vig

Velkommen til Nilsson Byg ApS. Vi tilbyder alle slags byggerier. Skal du have bygget et helt nyt hus, et badeværelse, eller renoveret noget, eller lavet en tilbygning, så står vi klar på pletten.

Vi laver stort som smår og kan give dig tilbud på en totalløsning hvis du har meget du skal have lavet. Besøg vores hjemmeside for nærmere indformation..

Kategori: Bolig » Renovering
Tilføjet d. 07-11-2018 11:51:18
Renovering Himmerland - Fornuftige priser!

Renovering Himmerland - Fornuftige priser!

Hos A & N Tømrer og emballage virksomhed, har vi erfarne og uddannede tømrer ansat. De står klar til at udføre dit næste byggeprojekt. Skal du renovere huset, eller bygge til ?

Så er vi virksomheden som kan klare det, også til en fornuftigt pris og god kvalitet !
Du finder mere information på vores hjemmeside, ring i dag..

Kategori: Bolig » Renovering
Tilføjet d. 07-11-2018 11:51:10
Den Usynlige Pensel

Den Usynlige Pensel

Denup.dk er et pædagogisk udviklingsprojekt, der har til formål at beskrive metoder og arbejdsformer til at styrke små børns indre billeddannelse som en del af sprogarbejdet i dagtilbud..

Kategori: Samfund & Politik » Børn & Unge
Tilføjet d. 16-10-2018 10:47:24
Tina

Tina's Private Dagpleje

Tina's Private Dagpleje i Hornshøj ved Holstebro.Jeg er godkendt af Holstebro kommuneJeg er uddannet pædagog, bor tæt på skov og legeplads, bor i hus med en dejlig have til at lege i.Søger du en dagplejer som giver tryghed, nærvær og stabile rammer, så er jeg måske den rette dagplejer til dit barn..

Kategori: Samfund & Politik » Børn & Unge
Tilføjet d. 16-10-2018 10:39:34
Solhøj Barnevogne

Solhøj Barnevogne

Solhøj Barnevogne udlejer, sælger og reparerer barnevogne. Med over 20 års erfaring, leverer vi gode produkter til gode priser. Vi har trofast kundegruppe, og yder en høj service. Der bliver bestemt ikke gået på kompromis med kvaliteten..

Kategori: Samfund & Politik » Børn & Unge
Tilføjet d. 16-10-2018 10:38:48
Privat Dagpleje Varde

Privat Dagpleje Varde

Velkommen til Sannes private dagpleje i Varde. Hos mig får børnene altid en udfordrende og sjov hverdag, så de både lærer og har det sjovt. Det er efter min mening 2 af de vigtigste ingredienser i et barns hverdag.Vi har en skøn have med legehus, som flittigt bliver brugt af de kære små. Vi går ofte ture på legepladsen eller over til kollegaer, hvor vi mødes med gode legekammerater..

Kategori: Samfund & Politik » Børn & Unge
Tilføjet d. 16-10-2018 10:37:52
Meis Tumlinger

Meis Tumlinger

Mei's Tumlinger er en privat børnepasningsordning hvor du og dit barn altid mødes med et smil. Jeg har fantastiske forhold med over 70 m2 allergivenlig plads til rådighed for dagplejen samt marker og skov i baghaven. I dagligdagen fokuserer jeg på at styrke børnenes motorik samt deres sociale færdigheder gennem leg og øvelser, og jeg bruger en stor del af min tid i børnehøjde. Dit barns behov og trivsel er meget vigtigt for mig, så den daglige rytme dikteres ikke af stramme planer. Mine fleksibl.

Kategori: Samfund & Politik » Børn & Unge
Tilføjet d. 16-10-2018 10:37:12
INFOBA Børneintranet

INFOBA Børneintranet

Børneintranet til iPad og pc, med pædagogisk indhold som fx pædagogiske læreplaner og dokumentation af de seks læreplanstemaer. Analysemodel, smtte model, inklusion, inklusionsmiljø, læringsmiljø tidlig opsporing af trivsel. Vi har samarbejde med UCC, og et diplommodul i digital dokumentation..

Kategori: Samfund & Politik » Børn & Unge
Tilføjet d. 16-10-2018 10:36:29
Fonden Sparta

Fonden Sparta

Sparta er et socialpædagogisk tilbud til børn og unde i alderen fra 12 til 23 år. Sparta er godkendt af Herning kommune efter loven om social service - Og kan blandt andet tilbyde: akutanbringelse, individuelle udslusningsløsninger, pædagogisk observation, psykologisk observation, opholdstedspladser og meget mere. Alt sammen med fokus på det enkelte menneskes muligheder samt potientiale..

Kategori: Samfund & Politik » Børn & Unge
Tilføjet d. 16-10-2018 10:35:56
ConCura

ConCura

ConCura er en fond, som hjælper kommuner og statsforvaltninger med pleje af børn og unge. Concuras medarbejdere er veluddanede, og har en stor viden på børne- og ungdomsområdet. I tølløse ligger en institution for børn med specielle behov..

Kategori: Samfund & Politik » Børn & Unge
Tilføjet d. 16-10-2018 10:35:14
Solstrålen

Solstrålen

Igennem stabil og synlig voksenkontakt samt et fagligt gennemtænkt miljø, gives der de unge mulighed for at udvikle egen identitet og selvtillid.
For at skabe ro til at arbejde med indre kaos, oplever de unge en struktureret og voksenstyret hverdag, med et varmt og tæt engagement fra de ansatte..

Kategori: Samfund & Politik » Børn & Unge
Tilføjet d. 16-10-2018 10:33:43
Privat Stordagpleje Odense

Privat Stordagpleje Odense

Mangler du Privat Dagpleje Pasning af dit barn eller baby, kan jeg tilbyde en ledige plads.

Odense Privat Dagpleje Pasning er godkendt til 5 børn af Odense Komune.

Besøg min hjemmeside hvis du vil vide mere om Privat Dagpleje Pasning Odense..

Kategori: Samfund & Politik » Børn & Unge
Tilføjet d. 16-10-2018 10:33:28
Medierådet for Børn og Unge

Medierådet for Børn og Unge

Medierådet for Børn og Unge er en statsinstitution under Kulturministeriet. Medierådet skal vejlede forældre m.fl. om egnetheden af film mv. for børn og unge.

Medierådet skal derudover rådgive og bistå ministeren og kan på eget initiativ behandle ethvert spørgsmål om films egnethed for børn og unge.

Medierådet for Børn og Unge stræber mod at udvikle sig til et internationalt og nationalt anerkendt videns – og vejledningscenter for Børn og unge inden for film- og medieområdet..

Kategori: Samfund & Politik » Børn & Unge
Tilføjet d. 16-10-2018 10:32:51
Lottekaspersen.dk

Lottekaspersen.dk

Enhver forældre ønsker det bedste for sit barn enhver forældre ønsker at beholde sit barn derhjemme. her er et alternativ og det virker!

Konsulent indenfor adhd, aspergers, autisme, tourettes, etc, tilbyder sin mangeårige erfaring til de sjællandske kommuner.

Kategori: Samfund & Politik » Børn & Unge
Tilføjet d. 16-10-2018 10:32:42
Karise Ungdomshus

Karise Ungdomshus

Karise ungdomshus består af:OPHOLDSSTED: Plads til 8 unge af begge køn.SKOLE: Tilbyder undervisning (herunder specialundervisning) til og med 10 klasse. ERHVERVSKLASSE: Boglig undervisning kombineret med praktikforløb i det lokale erhvervsliv.STU: Særligt tilrettelagt undervisningsforløb for unge op til 25 år.BOTRÆNING: Sammen med andre elever eller i selvstændig lejlighed.SKIBSPROJEKTER: Praktikforløb på rigtige coastere, med mulighed.

Kategori: Samfund & Politik » Børn & Unge
Tilføjet d. 16-10-2018 10:32:25
Fonden Kanonen

Fonden Kanonen

Fonden Kanonen er beliggende i Hadsten i Jylland og er et bosted for børn og unge. Vi har plads til 40 unge i alt og de er fordelt på 30 satellitpladser og 10 opholdspladser.

Vores fokus er altid på den enkelte unge og dennes behov for behandling. Derfor foretages der altid en individuel vurdering, som sikrer at der tages højde for alt tænkeligt.

Ved at besøge vores hjemmeside kan du blive meget klogere på vores behandlingstilbud, vores værdier og se billeder fra Kanonen..

Kategori: Samfund & Politik » Børn & Unge
Tilføjet d. 16-10-2018 10:31:58
Emmedsbo Mølle

Emmedsbo Mølle

Emmedsbo er et socialpædagogisk udviklings- og bo tilbud til unge i alderen 14 - 18 - 23 år.
Behandlingen/ pædagogikken på Emmedsbo tager udgangspunkt i den enkelte og er funderet på en Psykodynamisk tænkning.
Derfor er opholdet tilrettelagt således at den unge får tildelt en primær og en sekundær kontaktperson. Relationen mellem den unge og dennes kontaktpersoner en væsentlig del af det pædagogiske arbejde.
Det er kontaktpersonens opgave, at udvikle og vedligeholde relationen, for t.

Kategori: Samfund & Politik » Børn & Unge
Tilføjet d. 16-10-2018 10:31:44
delebarn.dk

delebarn.dk

Her kan forældre til delebørn samarbejde om at få børnenes hverdag til at fungere.
Der er værktøjer (kalender, barnets bog, opslagstavle mm.) og rådgivning (psykolog, advokat og socialrådgiver).

På bloggen kan man læse og kommentere en bred vifte af indlæg, med fællesnævneren: delebørn. Og man kan deltage i forum..

Kategori: Samfund & Politik » Børn & Unge
Tilføjet d. 16-10-2018 10:30:34